top of page

ESTETHISCHE BEHANDELINGEN:
RIMPELBEHANDELING, LIPVERGROTING EN OORLEL CORRECTIES

Dynamische rimpels

Dynamische rimpels ontstaan door een sterke spieractiviteit, of ten gevolge van onze gezichtsuitdrukkingen. Deze diepe rimpels zie je vooral op het voorhoofd en langs de ogen ( kraaiepootjes). Dynamische rimpels kunnen goed behandeld worden met spierontspanners die ervoor zorgen dat onze spieren die onze gelaatsuitdrukking aansturen worden verlamd, waardoor vervelende rimpels niet meer kunnen ontstaan.

Spierverslappers/huidverjonging: doeltreffende behandeling van rimpels en ongewenste structuren

Spierverslappers zijn een frequent gebruikt middel waarmee rimpels en onregelmatigheden worden weggewerkt. Een spierverslapper is een natuurlijk gezuiverd eiwit, afkomstig van de bacterie clostridium botulinum. Het blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Hierdoor neemt de activiteit van de spieren af of komt ze stil te liggen.

Door in deze spiertjes een kleine hoeveelheid spierverslapper te spuiten, gaan ze zich ontspannen zodat de rimpels in de huid verdwijnen. Spierverslapperinjecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos

Er is geen verdoving nodig. Onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw dagelijkse bezigheden verder te zetten. Dermatoloog dokter Hilde Deleu garandeert u een vlotte en doeltreffend behandeling.

WAARVOOR WORDEN SPIERVERSLAPPERS INGEZET?

Voorhoofdrimpels:

De horizontale lijnen aan het voorhoofd of “denkrimpels” zijn een zeer goede indicatie voor spierverslapper type A. Met een eenvoudige prik kunnen deze voorhoofdrimpels verwijderd worden.

Fronsrimpels

Het herhaaldelijk fronsen van de wenkbrauwen leidt tot diepe, blijvende rimpels. Spierverslappers kunnen dit euvel gericht aanpakken.

Kraaienpootjes

Waaiervormige, fijne expressierimpeltjes aan de zijkant van de ogen worden vaak als storend ervaren. Met een relatief kleine spierverslapperdosis verkrijgt men een optimaal resultaat en een jonger uiterlijk.

Hightech-lokalisaties

Wenkbrauwlift, rimpels van de bovenlip, afhangende mondhoeken, rimpels onder de ogen, bunnylines, gespannen kin, halsrimpels, gummy smile… allemaal kunnen ze het zelfbeeld en bijgevolg het functioneren grondig aantasten. Spierverslappers bieden een makkelijke en doeltreffende oplossing.

Tegengaan van transpireren

Men kan spierverslapper type A ook gebruiken om overvloedig transpireren te hoogte van de oksels tegen te gaan (hyperhydrosis).

Statische rimpels

Rimpelopvulling maakt jonger

Statische rimpels zijn rimpels die altijd zichtbaar zijn, ongeacht de gelaatsuitdrukking. Ze dienen op een andere manier behandeld te worden dan de dynamische rimpels. Er wordt een vuller ingespoten net onder de rimpel, waardoor er meer volume wordt gegeven en de rimpels hierdoor vervagen.

Met de leeftijd komen er onherroepelijk veranderingen aan ons gezicht en lichaam. Soms zijn er echter relatief eenvoudige oplossingen voorhanden. Rimpels, bijvoorbeeld, kunnen best makkelijk en op niet ingrijpende wijze worden tegengegaan.

Om het mooiste resultaat te bereiken, gebruiken we fillers. Een stof die van nature al in het lichaam aanwezig is, wordt extra toegediend door inspuiting op specifieke plaatsen.

Waar is rimpelopvulling het meest zinvol?

Hieronder vindt u de meest efficiënte toepassingen voor rimpelopvulling:

vollere lippen

lipvergroting en accentueren van lipcontouren

afhangende mondhoeken

nasolabiale plooi (neuslippenplooi)

fijne rimpels rond de mond

marionettenlijnen (rimpels tussen mondhoeken en kaakrand)

fronsrimpels

DOORGESCHEURDE OORLELLEN : MET EEN EENVOUDIGE HEELKUNDIGE INGREEP ZIJN DEZE IN GEEN TIJD WEER HERSTELD.

OOK VOOR LIPVERGROTING KAN U BIJ ONS TERECHT

Lipvergroting: natuurlijke correcties met filler

Vollere lippen worden vaak geassocieerd met jeugd en gezondheid. Wanneer uw lippen smaller worden, door leeftijd of een ander probleem, kan een gevoel van verlies ontstaan. Met een kleine ingreep pakt Dermatoloog dokter Hilde Deleu dit euvel aan.

De filler is een natuurlijke stof die in de huid aanwezig is. Een spectaculaire eigenschap van deze stof is dat ze water aantrekt tot 100 keer haar eigen volume. Bovendien zorgt ze voor de stimulatie van de fibroblasten. Dit zijn cellen die collageen en elastine aanmaken en zo soepelheid en veerkracht verlenen aan de huid.

Kleine ingreep met groot resultaat

Door middel van onderhuidse inspuitingen kunnen de rimpels en lijntjes in het gezicht met fillers verminderd worden. Het middel werkt bij uitstek voor lippen, doordat de lip contouren worden geaccentueerd. Daarboven is het een gezonde en veilige manier om uw gelaatsrimpels te behandelen.

ALLEEN VOOR DE LIPPEN?

In principe kunnen alle gelaatsrimpels met deze inspuitingen behandeld worden, maar de mooiste resultaten worden bereikt voor:

vollere lippen

afhangende mondhoeken

fijne rimpels rond de mond

lipvergroting en accentueren van lipcontouren

nasolabiale plooi (neuslippenplooi)

marionettenlijnen (rimpels tussen mondhoeken en kaakrand

fronsrimpels

Maak een afspraak met Dermatoloog dokter Hilde Deleu voor een uitvoerig gesprek en een gepaste behandeling.

bottom of page

Online Agenda • X